2010 Hyundai genesis coupe 3.8 A/T 64k miles. - Hyundai Genesis Forum
 
LinkBack Thread Tools
post #1 of 2 Old 2 Weeks Ago Thread Starter
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 1
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 0 Post(s)
Garage
(Thread Starter)
2010 Hyundai genesis coupe 3.8 A/T 64k miles.

Just bought this 2010 genesis coupe back in may and it is a great car. Excellent shape. One owner vehicle, super low miles for the year. Owned by an older couple, garage kept. I've had no issues until 2 days ago and the car hasn't started since. All I did was back the car out of the garage and turn it off. About 3 hours later I go out and the car will not turn over. Wont even try to start. I replaced the brake light switch and nothing. I plugged in a code reader and got back the code U-01000 which states ECM/PCM lost connection and that I should replace immediately.im stuck here. I took the battery off and unplugged the ECU and put it back together and still nothing. The override start thing does not work either idk what to do. Help please
John Santana is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 Old 2 Weeks Ago
Senior Member
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 876
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 238 Post(s)

Does the car battery show at least 12.63 volts?
lvdukerider is online now  
Sponsored Links
Advertisement
 
Reply


Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Hyundai Genesis Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome