New Site Upgrade and Look - Page 5 - Hyundai Genesis Forum
 63Likes
Closed Thread
 
LinkBack Thread Tools
post #81 of 96 Old 08-21-2014
"Black Ice"
 
Cobra9706's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Buffalo, NY
Posts: 146
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 4 Post(s)

Im not sure if this has been mention or not......

Everytime I load up a new forum, the screen loads up perfectly and then after 5 seconds of looking fine....it automatically reloads to broken down bare bones version....Like I lose all the colors and hortizontal lines and pics...

Hard to describe without actually seeing it but I hope you get the point...it almost seems like I cant handle the updated version...

Any clues?
Cobra9706 is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #82 of 96 Old 08-21-2014
I'd rather do it myself
 
Red Raspberry's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Flat lands of Illinois
Posts: 18,248
Mentioned: 23 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Garage

I get that when I search.

Here's a search for oil cooler. Running the legacy skin.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Capture_08212014_150600.jpg
Views:	15
Size:	84.2 KB
ID:	13145  

2010 Red 2.0L track

Quote:
If the Pharaohs had duct tape, the Sphinx would still have a nose...."
Red Raspberry is offline  
post #83 of 96 Old 08-21-2014
| Boost Addict |
 
strykr's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Edmonton Alberta
Posts: 400
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)

Quote:
Originally Posted by Cobra9706 View Post
Im not sure if this has been mention or not......

Everytime I load up a new forum, the screen loads up perfectly and then after 5 seconds of looking fine....it automatically reloads to broken down bare bones version....Like I lose all the colors and hortizontal lines and pics...

Hard to describe without actually seeing it but I hope you get the point...it almost seems like I cant handle the updated version...

Any clues?
I get that on my work computer (white screen background, with text and hyperlinks only. Almost looks like a word doc lol) and also using the search function.
strykr is offline  
 
post #84 of 96 Old 08-22-2014 Thread Starter
Community Manager/Admin
 
AG Jeff's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Chicago
Posts: 115
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Garage
(Thread Starter)

Quote:
Originally Posted by Cobra9706 View Post
Im not sure if this has been mention or not......

Everytime I load up a new forum, the screen loads up perfectly and then after 5 seconds of looking fine....it automatically reloads to broken down bare bones version....Like I lose all the colors and hortizontal lines and pics...

Hard to describe without actually seeing it but I hope you get the point...it almost seems like I cant handle the updated version...

Any clues?
Quote:
Originally Posted by Red Raspberry View Post
I get that when I search.

Here's a search for oil cooler. Running the legacy skin.
Quote:
Originally Posted by strykr View Post
I get that on my work computer (white screen background, with text and hyperlinks only. Almost looks like a word doc lol) and also using the search function.
Thanks for the info, I will open a ticket to have it fixed.

Jeff

Jeff aka The Pun
Community Manager
AutoGuide.com
AG Jeff is offline  
post #85 of 96 Old 08-22-2014 Thread Starter
Community Manager/Admin
 
AG Jeff's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Chicago
Posts: 115
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Garage
(Thread Starter)

Search should now be fixed, check it out and let me know.

Jeff
Red Raspberry likes this.

Jeff aka The Pun
Community Manager
AutoGuide.com
AG Jeff is offline  
post #86 of 96 Old 08-22-2014
I'd rather do it myself
 
Red Raspberry's Avatar
 
Join Date: Aug 2009
Location: Flat lands of Illinois
Posts: 18,248
Mentioned: 23 Post(s)
Tagged: 1 Thread(s)
Quoted: 3 Post(s)
Garage

Quote:
Originally Posted by AG Jeff View Post
Search should now be fixed, check it out and let me know.

Jeff
Yes it is now fixed. Thanks
AG Jeff likes this.

2010 Red 2.0L track

Quote:
If the Pharaohs had duct tape, the Sphinx would still have a nose...."
Red Raspberry is offline  
post #87 of 96 Old 08-23-2014
Senior Member
 
Join Date: Sep 2009
Posts: 137
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 8 Post(s)
Dark Forum Theme Please?

Hi Forum Admins,

I like the new forum theme, but can you please add a dark option for us to choose if we prefer?

Thanks in advance,
Iceman, johal and Skeeter1986 like this.

2013 3.8 Track 6spd - White Satin Pearl
Born: 3/28/2013
s1dest3pnate is offline  
post #88 of 96 Old 08-23-2014
Senior Member
 
AOChawaiian88's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Location: Norfolk VA
Posts: 429
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 45 Post(s)
Garage

second
Skeeter1986 likes this.

'15 6M/T EMPIRE STATE GRAY


-25% tint
-MUFFLER DELETE
-INJEN SRI
-VELGEN VMB5
-295/35/20X10.5 & 255/35/20X9
-NITTO TIRES
AOChawaiian88 is offline  
post #89 of 96 Old 08-23-2014
New Owner
 
Skeeter1986's Avatar
 
Join Date: Jun 2014
Location: Louisville, Ky
Posts: 93
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 12 Post(s)

All this brightness makes my eyes hurt

2010 Nordschleife Gray Hyundai Genesis Coupe 3.8 V6 Track
Diode Dynamic Stage 3 interior
Diode Dynamic Stage 4 Reverse Lights
Diode Dynamics HP7 Fog Lights
Custom Acrylic
18% Tint all around
De-Badged
R2C Intake Black Nickel
NST Pulleys in Purple
Dress up Bolt Kit
Hella Horns 118db
EBC Slotted Rotors and pads
RRM Braided Steel Brake Lines
Skeeter1986 is offline  
post #90 of 96 Old 08-24-2014
Senior Member
 
FrankAR15's Avatar
 
Join Date: Jan 2014
Location: Maryland
Posts: 278
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 58 Post(s)
WTF!!?? "You may be interested in" pop ups

These things keep getting worse. Certain words spelled in green letters, seems like it could be any word.... An image pops up as you are reading the post and blocks your view and you have to wait for it to disappear.

What a pain in the ass. Am I missing something? Is there a way to turn it off?
Znagle28 likes this.

Thanks, Frank

2013 3.8 Track 6MT
FrankAR15 is offline  
post #91 of 96 Old 08-27-2014
(╯□)╯︵ ┻━┻
 
inertiamonster's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Katy, Texas
Posts: 3,076
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 670 Post(s)
Garage

OK, the new mobile site that went live today is unusable, it's very slow, terrible layout, it was bad already and now it's getting worse...

Edit: Now it's back to the previous version. If what I just saw is a taste of things to come there's a lot of work left to be done.

Last edited by inertiamonster; 08-27-2014 at 04:13 PM.
inertiamonster is online now  
post #92 of 96 Old 08-27-2014
| Boost Addict |
 
strykr's Avatar
 
Join Date: May 2012
Location: Edmonton Alberta
Posts: 400
Mentioned: 1 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)

I'm also having major loading issues with the mobile version taking forever to load even on WiFi. This also seems to have less functionality, text is way to big(is there a way for me to make it smaller just for the forum? I don't want to make every website smaller as most of them are small enough) also the ads at the bottom are very annoying when trying to navigate (hit them a few times trying to scroll).
strykr is offline  
post #93 of 96 Old 08-27-2014 Thread Starter
Community Manager/Admin
 
AG Jeff's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Chicago
Posts: 115
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Garage
(Thread Starter)

Quote:
Originally Posted by inertiamonster View Post
OK, the new mobile site that went live today is unusable, it's very slow, terrible layout, it was bad already and now it's getting worse...

Edit: Now it's back to the previous version. If what I just saw is a taste of things to come there's a lot of work left to be done.
They are doing weekly updates to the new mobile view so it will get better daily. If you want to try it out again just clear cookies/cache and it should reload.

Also post any feedback in the mobile thread so we can improve: https://www.gencoupe.com/gencoupe-com...ml#post3049650

Jeff

Jeff aka The Pun
Community Manager
AutoGuide.com
AG Jeff is offline  
post #94 of 96 Old 08-31-2014
BK: Have it your way.
 
03GTV6's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Jacksonville, FL
Posts: 380
Mentioned: 0 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 9 Post(s)
Garage

Is there a way to disable the embedded link ads when browsing on an iphone? It's extremely annoying having an ad window pop up with each embedded link you pass when simply browsing even when you don't click on the ad. You have to scroll two or three times for the ad windows to disappear. I thought these ads weren't enabled unless you are logged out or viewing as an unregistered guest.

2011 3.8 Track M/T in Silverstone
R2C Intake - SFR Custom Tune - SFR rigid collar kit - ISIS tension rods - ATQ Front Endlinks - ATQ F/R shifter bushings - Megan trans mount - AP clutch line - Hawk pads/R1 rotors - SS lines
Full LED conversion - Grand Touring chrome "whiskers" - Sarona grille - Flyryde clear reflectors - JBL P660c/P662s - Kicker 40CWS84 8" free air
bk2: tails - steering wheel rim - leather e-brake handle - armrest - LED "Genesis" door sills >>>>>> 287whp/272wtq (dynojet)
03GTV6 is offline  
post #95 of 96 Old 09-03-2014 Thread Starter
Community Manager/Admin
 
AG Jeff's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Chicago
Posts: 115
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Garage
(Thread Starter)

Quote:
Originally Posted by 03GTV6 View Post
Is there a way to disable the embedded link ads when browsing on an iphone? It's extremely annoying having an ad window pop up with each embedded link you pass when simply browsing even when you don't click on the ad. You have to scroll two or three times for the ad windows to disappear. I thought these ads weren't enabled unless you are logged out or viewing as an unregistered guest.
Noted, please post any mobile feedback in the correct thread moving forward: https://www.gencoupe.com/gencoupe-com...ml#post3049650

Jeff aka The Pun
Community Manager
AutoGuide.com
AG Jeff is offline  
post #96 of 96 Old 09-03-2014 Thread Starter
Community Manager/Admin
 
AG Jeff's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Chicago
Posts: 115
Mentioned: 5 Post(s)
Tagged: 0 Thread(s)
Quoted: 14 Post(s)
Garage
(Thread Starter)

Quote:
Originally Posted by 03GTV6 View Post
Is there a way to disable the embedded link ads when browsing on an iphone? It's extremely annoying having an ad window pop up with each embedded link you pass when simply browsing even when you don't click on the ad. You have to scroll two or three times for the ad windows to disappear. I thought these ads weren't enabled unless you are logged out or viewing as an unregistered guest.
Can you give me a screen shot of which ad you are talking about to share with the team?

Jeff

Jeff aka The Pun
Community Manager
AutoGuide.com
AG Jeff is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
Closed Thread

Related Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New to site. ongen#2 Alberta 3 03-08-2014 07:57 AM
I'm new to the site linares624 New Member Section 18 04-20-2012 10:43 PM
New To The Site clarju07 New Member Section 2 09-15-2011 05:39 PM


Quick Reply
Message:
Options

Register Now



In order to be able to post messages on the Hyundai Genesis Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










User Tag List

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page



Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome