Hyundai Genesis Forum - Reply to Topic
Thread: Updated Smartphone Feedback Thread Reply to Thread
Title:
Message:
Trackback:
Send Trackbacks to (Separate multiple URLs with spaces) :
Post Icons
You may choose an icon for your message from the following list:
 

Register Now



In order to be able to post messages on the Hyundai Genesis Forum forums, you must first register.
Please enter your desired user name, your email address and other required details in the form below.

User Name:
Password
Please enter a password for your user account. Note that passwords are case-sensitive.

Password:


Confirm Password:
Email Address
Please enter a valid email address for yourself.

Email Address:
OR

Log-in










  Additional Options
Miscellaneous Options

  Topic Review (Newest First)
03-28-2015 04:46 PM
RYU got it working perfectly now thank you for your help. it was clearing cookies that must have done the trick. working perfectly now :-)
03-27-2015 05:49 AM
admin hi - have you tried logging out and back in? Also, when is the last time you cleared cookies and cache.

Give that a try and let me know, thanks

-Marie
community support
03-24-2015 08:21 PM
RYU acts exactly the same whether in desktop or mobile. no change whatsoever, still encountering this issue. just force closes search when keyboard comes up. sorry it took so long to get back to you just been busy with work
03-23-2015 07:49 AM
admin That is quite odd. I borrowed a Note 3 to test this on and the search function is working fine.

Thank you for the feedback and giving it a try. Are you able to go back to the normal desktop view?

~KM
03-21-2015 11:53 AM
RYU galaxy note 3 running kit kat. while on page, tap on search hourglass, when keyboard comes up it will close search, then when going back to search it will close keyboard, constant loop. at random times will scroll up to top or bottom of page when just trying to get to next post in line.
03-20-2015 07:57 AM
admin
Quote:
Originally Posted by RYU View Post
dont know if this is still an ongoing thing but I have a samsung galaxy note 3 running Android using Chrome and I find this new layout horrible. randomly jumps to top of post and is completely unusable with search, zoom in and out at random closing search bar. unable to see keyboard and search bar at same time no matter which way I turn my phone.
Hello,

What version of Android are you running? I want to see if I can duplicate this on my end with a similar model and system.

Thank you!

~KM, community support
03-19-2015 06:45 PM
RYU dont know if this is still an ongoing thing but I have a samsung galaxy note 3 running Android using Chrome and I find this new layout horrible. randomly jumps to top of post and is completely unusable with search, zoom in and out at random closing search bar. unable to see keyboard and search bar at same time no matter which way I turn my phone.
11-13-2014 01:16 PM
admin Hello everyone,

We’re excited to announce that additional features has been added and improvements were made to the enhanced mobile view.
Thanks to the feedback that everyone has provided, we were able to tailor the mobile view to better fit forum members’ needs and fix a few bugs along the way.

A few of the new features that were added includes:
• Completely replacing the PM system with one that better matches what members see in the desktop version.
• A pull-to-refresh functionality has been added on all appropriate pages in addition to the refresh already available in the overflow menu.
• A new scrolling feature has been added so that if the user starts scrolling the screen prior to an auto-scroll happening (like moving to a post per the current read position), the auto-scroll is cancelled so the user is not fighting with it.
• There is now a font size preview in the Font Size settings page so the members would know what to expect.
• Sticky topics can now be hidden from within the page where they are being viewed
• The vote count on poll results has been animated to count up along with the bar graph animations that were already present.

Now on to some of the fixes we that have implemented:
• After sharing a photo from the media viewer, the user will not be returned to the media viewer instead of the topic.
• PMs will now be correctly marked as viewed and word-wrapped.
• The forum will now work with iOS Safari if the user had opted to block all cookies.
• Double-tapping buttons or links will no longer cause functionality to execute twice.
• The text in the header is now re-sizing correctly when members are scrolling through the page or opening the side menu.

Please give this newly improved version of the mobile view a try and feel free to let us know what you think in the feedback thread.

**Please let us know the device, software version, and browser being used if reporting any issues.

Thank you.
09-04-2014 09:49 AM
AG Jeff
Quote:
Originally Posted by Copp3rhead View Post
Sure. Here is the "loading" pop up that seems to take some time to load (even on wifi). And this is also what seems to "loop" when I hit back to where I have to spam the back button to actually get it to go back a web page. Attachment 13626


Sent from AutoGuide.com Free App
They are releasing some updates later this week that should help, in the the mean time try clearing browsing data and cache. That could help if you have not do so already.

Jeff
09-03-2014 01:14 PM
SteveJohns29
Quote:
Originally Posted by AG Jeff View Post
Desktop version of mobile form the bottom left drop down?


I was referring to the chrome feature "request desktop site" .
09-03-2014 01:06 PM
AG Jeff
Quote:
Originally Posted by SteveJohns29 View Post
On my Android S5, the "loading" screen is slow taking 3-4 seconds on both wifi and 4g.


The desktop version is buggy. The tabs will disappear often.
Desktop version of mobile form the bottom left drop down?
09-03-2014 01:05 PM
SteveJohns29 On my Android S5, the "loading" screen is slow taking 3-4 seconds on both wifi and 4g.


The desktop version is buggy. The tabs will disappear often.
09-03-2014 11:55 AM
AG Jeff
Quote:
Originally Posted by Copp3rhead View Post
Sure. Here is the "loading" pop up that seems to take some time to load (even on wifi). And this is also what seems to "loop" when I hit back to where I have to spam the back button to actually get it to go back a web page. Attachment 13626


Sent from AutoGuide.com Free App
10-4, shared with the team. I will keep you posted.

Jeff
09-03-2014 09:25 AM
AG Jeff
Quote:
Originally Posted by huntken View Post
Will the paid auto guide Android app be fixed anytime soon to allow logged in forums to be at the top again?
Not sure on the AutoGuide app, send me more details and I can open a ticket for you and share with the team.

Jeff
09-03-2014 09:14 AM
Copp3rhead
Quote:
Originally Posted by AG Jeff View Post
Gotcha - can you just give me a screen shot that shows where you are at, I just want to confirm we are talking about the same thing. I do not need the full action of the movement, a still will be fine.



Jeff

Sure. Here is the "loading" pop up that seems to take some time to load (even on wifi). And this is also what seems to "loop" when I hit back to where I have to spam the back button to actually get it to go back a web page. Attachment 13626


Sent from AutoGuide.com Free App
09-03-2014 09:11 AM
huntken Will the paid auto guide Android app be fixed anytime soon to allow logged in forums to be at the top again?
09-03-2014 09:10 AM
AG Jeff
Quote:
Originally Posted by Copp3rhead View Post
By "back" I mean utilizing the browser back button (the directional arrow) to return to the previous web page - in most cases for me a google search.


Sent from AutoGuide.com Free App
Gotcha - can you just give me a screen shot that shows where you are at, I just want to confirm we are talking about the same thing. I do not need the full action of the movement, a still will be fine.

Jeff
09-03-2014 09:07 AM
Copp3rhead
Quote:
Originally Posted by AG Jeff View Post
10-4, by Back do you mean the breadcrumb trail at the top? The mobile browser does not have a "back" button unless you are not in the new mobile version.



Jeff

By "back" I mean utilizing the browser back button (the directional arrow) to return to the previous web page - in most cases for me a google search.


Sent from AutoGuide.com Free App
09-03-2014 09:05 AM
AG Jeff
Quote:
Originally Posted by Copp3rhead View Post
iPhone 5S, iOS version 7.1.2, hard to post screenshots since both issues I mentioned are more so actions rather than a display error. I'd have to record my phone screen while I access the site.


Sent from AutoGuide.com Free App
10-4, by Back do you mean the breadcrumb trail at the top? The mobile browser does not have a "back" button unless you are not in the new mobile version.

Jeff
09-03-2014 09:00 AM
Copp3rhead
Quote:
Originally Posted by AG Jeff View Post
What phone, and software are you using? Any screen shots I can share so we can try to recreate?



Jeff

iPhone 5S, iOS version 7.1.2, hard to post screenshots since both issues I mentioned are more so actions rather than a display error. I'd have to record my phone screen while I access the site.


Sent from AutoGuide.com Free App
This thread has more than 20 replies. Click here to review the whole thread.

Posting Rules  
You may post new threads
You may post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome