Hyundai Genesis Forum banner

1 - 6 of 6 Posts

·
Registered
Joined
·
34 Posts
Discussion Starter · #1 ·
Is there something going on with the website?

I got a 404 error which couldn't allow me to access the site. I could not send an email to the webmaster either. Every time I tried to send an email to the store account also, the same thing happens and my email times out.

Mainly, I'm just trying to find out the status of an order that I placed.

Any help would be appreciated.

Thank you


Sent from my Autoguide iPad app
 

·
Banned
Joined
·
550 Posts
Am i missing something???

Sent from my DROIDX
 

·
a.k.a. DevilDog
Joined
·
6,105 Posts
Is there something going on with the website?

I got a 404 error which couldn't allow me to access the site. I could not send an email to the webmaster either. Every time I tried to send an email to the store account also, the same thing happens and my email times out.

Mainly, I'm just trying to find out the status of an order that I placed.

Any help would be appreciated.

Thank you


Sent from my Autoguide iPad app

If you are getting the error when you are trying to send an email plus pulling the website then the problem is on your site. You are having internet connection problems.

If it happens again, restart your router/dsl-cable modem.
 

·
Registered
Joined
·
34 Posts
Discussion Starter · #4 ·
No I wasn't having Internet problems. Everything else from everywhere else would work and I tried this from multiple hotspot locations.


Sent from my Autoguide iPad app
 

·
a.k.a. DevilDog
Joined
·
6,105 Posts
I've noticed that at night it gets very VERY sloooooooow. That's when you see a lot of double posts all over the place.
 
1 - 6 of 6 Posts
Top