Hyundai Genesis Forum banner

Kompletne instrukcje obsługi PDF 2.0 i 3.8

236K views 256 replies 174 participants last post by  Rovin' Canuck  
#1 · (Edited by Moderator)
#88 ·
cholernie suuuuuuuuuuuuuuuuper.

Dzięki stary!:D:D

#12 ·
Bardzo miło. Czy ktoś ma to dla 3.8? Próbuję zarejestrować się na hmaservice.com, ale występują problemy z HTML, które uniemożliwiają działanie na moim komputerze...

#15 ·
To jest dobra rzecz. Tak dobra, że zasługuje na przypięcie. Bardzo doceniam!

#16 ·
Ok, udało mi się założyć konto na hmaservice.com (MUSIAŁEM użyć programu Internet Explorer, a jestem na Macu, więc znalazłem komputer PC, aby się zarejestrować), zalogowałem się i otrzymałem instrukcję obsługi Genesis 3.8 w formacie PDF.

Zapisałem każdy rozdział jako plik PDF - nie rozdzieliłem każdej sekcji na osobny plik PDF tak ładnie, jak zrobił to cowcow.

Zapakowałem to i ma około 81 MB! Nie mam miejsca, aby to udostępnić wszystkim, więc czy ktoś chce zaoferować trochę miejsca na serwerze dla tego? Qwaszx Może?

--Geoff

#17 ·
Ok, udało mi się założyć konto na hmaservice.com (MUSIAŁEM użyć programu Internet Explorer, a jestem na Macu, więc znalazłem komputer PC, aby się zarejestrować), zalogowałem się i otrzymałem instrukcję serwisową Genesis 3.8 w formacie PDF.

Zapisałem każdy rozdział jako plik PDF - nie rozdzieliłem każdej sekcji do osobnego pliku PDF tak ładnie, jak zrobił to cowcow.

Zapakowałem to w plik zip i ma około 81 MB! Nie mam miejsca, aby to udostępnić wszystkim, więc czy ktoś chce zaoferować trochę miejsca na serwerze dla tego? Qwaszx Może?

--Geoff
Spróbuj tego. Wydrukuj każdą sekcję ponownie do pliku PDF, a rozmiar zostanie znacznie zmniejszony.

#18 ·
Dzięki cowcow, to zrobiłem. Każdy główny rozdział miał obok ikonę drukarki (16 rozdziałów dla silnika 3.8) i po prostu wydrukowałem go do formatu PDF. Niektóre sekcje (układ paliwowy) mają ponad 1200 stron!!!

#21 ·
--Geoff

#22 · (Edited)
O tak. Obok każdego rozdziału znajduje się ikona drukowania, ale wolałem, żeby każda podsekcja też ją miała, więc wydrukowałem każdą podsekcję i połączyłem je razem. (To zajęło wieczność... Zrobiłem to jednak w pracy:D)

Zmieniłem również tytuł wątku i jeśli opublikujesz link do instrukcji obsługi sklepu 3.8, zedytuję pierwszy post, aby łatwiej go było znaleźć.

EDIT: Wygląda na to, że nie mogę zmienić tytułu wątku. Jeśli moderator mógłby zmienić go na "2.0t/3.8 Shop Manual PDF" lub pokierować mnie, jak go zmienić, byłoby wspaniale.

#23 ·
Ahhh w PRACY! Miły ruch. Zastanawiałem się, czy naprawdę robiłeś to sekcja po sekcji, ponieważ tak, TO ZAJĘŁOBY WIECZNOŚĆ!

Dzięki jeszcze raz wszystkim, którzy pomogli w tym wątku. Informacje w tym podręczniku warsztatowym są świetne!
--Geoff

#25 ·
Stary, wielkie dzięki, to bardzo pomoże.