Pobierz swój tutaj:
Wydruk 8,5" x 11" (kliknij prawym przyciskiem myszy, zapisz jako)
Wydruk 11" x 17" (kliknij prawym przyciskiem myszy, zapisz jako)
Jak mogę to zdobyć?:dunno: Kliknąłem na twój link, ale nie mogłem go wydrukować?Zrobiłem mirabeau blue około miesiąca temu.
Nigdy nie zamieściłem zdjęć, ale oto edytowany wydruk.
Niebieski wycinek
ROTFL!!!!!!!:rofl::rofl::rofl::rofl:Skończyłem wciągając cały klej, jaki miałem i to jest to, co z tego wyszło... potem ci ludzie to ukradli. Co myślisz? (Sprawdź gorącą laskę na siedzeniu pasażera.)
![]()
Skąd wziąłeś ten plakat dealera?
Kiedy klikniesz drukuj, wydrukuj do pliku PDF. Wydaje się, że jest to wersja 8,5x11. Wydrukuj do pliku PDF, a następnie otwórz nowy plik PDF, aby wydrukować.How can I get this?:dunno: Clicked on your link but wasn't able to print it out?Thanks!
Zrobię, dziękiWideo GenCoupe.com Hyundai Genesis Coupe Cut Out Tutorial - hyundai, Genesis, Coupe, Cut, Concept - Dailymotion Share Your [email]Videos
![]()
Pobierz tutaj:
8.5" x 11" Drukuj (kliknij prawym przyciskiem myszy, zapisz jako)
11" x 17" Drukuj (kliknij prawym przyciskiem myszy, zapisz jako)
Mógłby ktoś przerobić w Photoshopie srebrny? Potrzebujemy listy wszystkich kolorów. lol
Rozumiem cię...w jakiej dziedzinie pracy szukasz tutaj w Houston?Wideo GenCoupe.com Hyundai Genesis Coupe Cut Out Tutorial - hyundai, Genesis, Coupe, Cut, Concept - Dailymotion Udostępnij swoje [email]filmy
![]()
Pobierz swój tutaj:
8.5" x 11" Drukuj (kliknij prawym przyciskiem myszy, zapisz jako)
11" x 17" Drukuj (kliknij prawym przyciskiem myszy, zapisz jako)